samedi 17 juin 2006

Mercredi 21 juin : A ZENE ÜNNEPE (Fête de la musique)

Június 21-én minden eddigi zenei ünnepi rendezvényét meghaladó, nagyszabású szabadtéri koncertet szervez a Párizsi Magyar Intézet a szomszédságában fekvő Saint-Sulpice templom előtti téren, melyen több ezres közönség jelenlétére számítunk. Fél hétkor Lakatos Róbert és a Rév együttes lép fel, magyar népzenei koncertjükkel Bartóknak állítanak emléket, akit egykor ugyanez a zenei világ ihletett számos darabjára. 8-kor a francia közönségnek is ismerős, elragadó hangú roma énekesnő Miczura varázsolja majd el a párizsi nagyérdeműt.
A koncert szervezésében több partnerrel is együttműködünk (Turisztika Rt. párizsi kirendeltsége, Zene Ünnepe párizsi központ, VI. kerületi önkormányzat, Saint-Sulpice templom,), a koncertet szponzori támogatásból valósítjuk meg. A rendezvény médiapartnera az MTV, aki ebből az alkalomból külön stábot küld forgatni Párizsba.
Ugyanezen a napon Zólyomi Zsolt parfümszakértő egynapos parfümkiállítását mutatja be a PMI-ben, mely alkalomból mindegyik látogató kap egy kis ízelítőt a magyar „orr” legújabb illatkreációjából. A Zene Ünnepén a Turisztika Rt. párizsi kirendeltsége magyar borokkal kínálja a Magyarország iránt érdeklődőket a PMI-ben.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.