samedi 25 décembre 2010

Télévision hongroise libre - New-York-Budapest



Hol lehet látni a Szabad Magyar Televízió musorát? 2010. december 24. péntek 3:57

New York – A Szabad Magyar Televízió egy internetes tévé, amelynek egyes musorait internetes videólejátszóról lehet megtekinteni. A Szabad Magyar Televíziót az Amerikai Népszava hivatalos budapesti tudósítói készítik, a televízió vezetoje Salamon András filmrendezo. Az egyes musorok az Amerikai Népszava website-ján érhetok el.
Olvasóink közül sokan kerestek meg bennünket, hogy hol láthatják a Szabad Magyar Televízió musorát. A válasz: erre a linkre kattintva (http://nepszava.com/videos) Önök az Amerikai Népszava website videógalériájához jutnak el. Látnak maguk elott egy videólejátszót (képernyot), és mellette egy ablakot, ahol az egyes videók láthatók. Efölött két csatorna (két kis fül) található: az egyikre az van írva, hogy Amerikai Népszava (ezen találhatók az Amerikai Népszava New York-i forgatócsoportjának felvételei), a másik fülre az van írva, hogy Szabad Magyar Televízió. Erre kell Önöknek kattintaniuk, és akkor akis függöleges ablakban láthatók a Szabad Magyar Televízió adásainak egyes felvételei. Jelenleg az elso adás négy részét láthatják. Ha ráklikkelnek a kis képekre, akkor a lejátszóban elindul a tévémusor.
Néhány szót a Szabad Magyar Telvízióról. A Szabad Magyar Televízió, mint az Amerikai Népszava budapesti forgatócsoportja, olyan felvételek, musorokat készít, amelyeket a magyarországi televíziókban már nem lehet látni. Beszámol olyan eseményekrol, amelyekrol a hazai televíziók nem adnak tudósítást, bemutat olyasmit, amit az új magyar médiatörvény a magyarországi televízióknak nem tesz lehetové. Megszólaltat olyan közszereploket, akik ma már Magyarországon nem kapnak televíziós nyilvánosságot. Kibeszélnek olyan összefüggéseket, amelyek máshol nem hallhatók.
Kéréseikkel, kérdéseikkel, téma javaslataikkal fordulhatnak közvetlenül az Amerikai Népszavához a nepszava@nepszava.com email címen, vagy a stáb vezetojéhez, Salamon Andráshoz a salamonandras@gmail.com emailen. Ha Önnek tudomása van olyasmirol, ami a nyilvánosságra tartozna, de ott nem jelenik meg, keresse a Szabad Magyar Televíziót bizalommal.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.